Logo

Mastering

Pro Recordings

Mastering

Er is veel onduidelijkheid over wat Mastering is. Masteren is NIET hetzelfde als mixen. Mixen is een proces waarbij alle instrumenten mooi samen smelten, dat alle geluidssporen hun eigen ruimte en volume krijgen. Bij dit proces werken we met een multitrack.

Bij Masteren gebruiken we een Stereo WAV of AIFF file (pre-master) minimaal 24 Bit depth en 44.1kHz liefst hoger. Met dit proces zorgen we ervoor met behulp van o.a EQ, Compressie, Limiter etc dat de track zijn finishing touch krijgt en klaar is om op Cd,Portals of Radio gedraaid te kunnen worden

e-mastering

Wij masteren jouw track op afstand hoe werkt het:

 • Stuur ons je pre-master via de wetransfer button.
 • WAV of AIFF formaat (geen mp3)
 • 24 Bit of hoger 44.1 KHz sample rate of hoger
 • Stuur ook een referentie track mee
 • Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en de opdracht tot een succes maken.

Met high end analoge gear en digitale mastering tools zorgen wij voor de gewenste klank, dynamiek en volume van jouw muziek! We masteren de audio voor de gewenste platformen! Bijvoorbeeld voor CD, Spotify, Youtube of iTunes.

Natuurlijk is het ook mogelijk om fysiek aanwezig te zijn bij de Mastering van je track in onze studio de kosten hiervoor zijn €50,- per uur.

Voor prijzen over e-mastering vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier vermeld er bij om hoeveel pre-masters het gaat.

Voorbeeld: pre-master

Voorbeeld: Master

Contactformulier

  U wilt:

  Over:

  Voorkeur datum & tijd studio boeken:

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

  Call Now Button