Army Of Lovers Ft Dj Jeroen Hamer – Give My Life (Summer Remix 2017)

Pro Recordings

Give My Life 2017
  • Give My Life (Summer Remix 2017)

    Army Of Lovers Ft Dj Jeroen Hamer


Dj Jeroen Hamer is een Nederlandse Dj Die al op veel plekken in het land gedraaid heeft. Naast Dj is Jeroen ook eigenaar/producer van zijn eigen geluidsstudio en platen label Pro Recordings en heeft hij al vele platen geproduceerd voor o.a. Danny Lit, Cooldown Café, Dj Cor, Mario Broerse, Ruben Thurnim en anderen. Naast al deze werkzaamheden heeft hij nu ook zelf een plaat gemaakt wat naar eigen zeggen hitpotentie heeft

Hoe het begon:

In de Lente van 2016 reed hij in de auto op weg naar de studio toen hij op de radio de originele track van Army Of Lovers – Give My Life hoorde. Jeroen kreeg al meteen veel inspiratie over hoe de plaat vandaag de dag zou moeten klinken. Eenmaal in de studio aangekomen is Jeroen meteen aan de slag gegaan en binnen 1 dag stond het er op.

Dankzij Ben Sproet van SE Music heeft hij de track weten te clearen. De bedoeling was om de plaat in die zomer van dat jaar uit te brengen, maar kreeg helaas pas (na de zomer) in september van dat jaar toestemming. Daarom is besloten om de single in de lente van 2017 alsnog uit te brengen.

Jeroen hoopt met deze zomerse Remix van Army Of Lovers – Give My Life 2017 een top 40 hit te scoren.

Call Now Button