Logo

Danny Lit – Mijn wereld

Danny Lit - Mijn wereld

Zondag 2 februari 2015 om 13.00 kwam het 1e liedje online!!! Deze was direct te downloaden en meteen te zien op YouTube. Vanaf dat moment kwam er om de week een nieuw liedje online. Het album bestaat totaal uit 12 liedjes en heeft als titel gekregen “Mijn wereld”!!

Aan het album hebben wel geteld 14 mensen meegewerkt: producer, accordeonist, artwork, tekstschrijver, achtergrondkoor, plugger, camera ploeg, enzovoort. Mede door hun inzet is het gelukt om Album van de week te worden bij RADIO NL!!

WAT VOORAF GING:

Voordat een Album word geboren komt er meestal eerst een single die later weer op het Album komt te staan. Dit was bij ons ook het geval. We hebben gekozen voor een cover van het nummer “jij bent het leven voor mij” van Willy Alberti maar ook André Hazes had het nummer in zijn repertoire. Als extra ondersteuning bij dit nummer hebben we André Vrolijk gevraagd als accordeonist. André Vrolijk mag zich een van de beste van Nederland noemen en heeft samen gespeeld met: De Toppers, Danny de Munk, André van Duin, René Froger, Simone Kleinsma, Frans Bauer en nog vele andere grote artiesten.

Af te luisteren op:

Call Now Button