Vincent Collet

Vincent Collet

vincent collet

Biografie

Als kleine jongen zag hij al van dichtbij wat een gezelligheid dit vak met zich mee kon brengen. Vincent genoot onder vaders vleugels van alles wat het artiestenleven te bieden had. Thuis leerde hij op de orgel spelen en op alles wat maar een toets had.

Op zijn 6e jaar zonder de baard in zijn keel, zong hij de Amsterdamse nummers al luidkeels mee. De basis van het artiest zijn ligt dus al vroeg in zijn kindertijd.

Rond zijn 30e levensjaar besloot hij toch om wat met zijn passie te gaan doen na aanmoediging van familie en vrienden. Die vonden dat hij hier iets mee moest doen. Hij liep op een zondag een buurtcafé binnen om daar alleen een colaatje te drinken en voor hij het wist stond hij daar met een microfoon in zijn handen.

vanaf dat moment werd de echte artiest Vincent geboren en kwam hij op diverse plaatsen mensen entertainen met zijn heerlijke gezellige Amsterdamse en Hollandse nummers.

Hij heeft net als alle beginnende zangers meegedaan aan talentenjachten in cafés en zo bracht hij zichzelf steeds meer op de kaart in het artiestenwereldje. Ondertussen word hij al veel geboekt door diverse cafés, voor evenementen en privé boekingen.

Zo heeft hij vol trots deel mogen nemen aan de grotere evenementen zoals o.a. Mokum in Meppel en het jaarlijkse Elandsgracht Festival. Ook op Koningsdag en nacht is Vincent niet meer weg te denken. Hij vind het heerlijk om mensen met de oude Amsterdamse gezelligheid te vermaken.

Muziek

Boeken

Telefoon +31 (0) 6 158 29 223

Email info@prorecordings.nl

Call Now Button