Logo

Yente

Artiesten
Zangeres
Post Image

Yente – I believe

Yente boeken?
Delen:

De zeer getalenteerde zangeres, Yente Eijsker, groeide op in een muzikale familie. Als klein meisje liedjes zingen was voor haar niet vreemd.

Al s er wat op school werd georganiseerd, stond Yente vooraan! Haar doorzettingsvermogen werd beloond. Zo werd Yente enkele jaren geleden de lead zangeres van de meidengroep “Camee”, waarna ze toch besloot om verder te gaan als solo artiest.

Ook werd haar talent ontdekt bij het tv programma “So You Think You Can Sing”. Hier zong zij het nummer “People, help the People, van Birdy. Gevoelige nummers zijn op haar lijf geschreven. Ze werd o.a. uitgenodigd bij Radio 538 om live in de studio te komen zingen.

Haar solo debuutsingle met als titel ‘’I Believe’’ is nu een feit. Het is een modern nummer met een lekkere beat. De productie is in handen van Jeroen Hamer van Pro Recordings en de videoclip heeft Stevie Maxx van Maxx Media voor zijn rekening genomen.

Opvallend is dan ook dat zij met dit nummer een totaal andere weg in slaat. “Gaaf” noemt ze het zelf. “Dit nummer is geweldig, het heeft een lekkere beat, maar toch blijft het dromerige erin”. Een mooie combinatie dus waar iedereen hopelijk net zo weg van is, als zijzelf !

Call Now Button