Logo

Ruben Thurnim

Artiesten
Zanger
Post Image

Ruben Thurnim – Am seidenen faden

Ruben Thurnim boeken?
Delen:

Met ruim 20 jaar ervaring op de bühne is Ruben Thurnim uitgegroeid tot een veelzijdige en spectaculaire artiest die z’n mannetje wel staat. Met een geweldig repertoire in Pop, Dance, Reggae en RnB sleept hij keer op keer zijn gasten mee van de ene love song naar super swingende evergreens uit de 70’s & 80 of laat hij ze genieten van prachtige oude soultracks. En ook voor degenen die liever naar de laatste hits luisteren, heeft hij een spectaculaire setlist weten samen te stellen. Met Ruben Thurnim bent u verzekerd van een energieke show die volledig aansluit op uw event.

Vanaf 2 januari 2016 is Ruben te zien in de Duitse versie van American Idols; Deutschland Sucht Den Superstar. Verdere hoogtepunten uit zijn carrière zijn onder andere zijn nummer 1 hit “Summerjam 2003”. Hij deed alle live shows voor de dance-act The Sunclub waarmee nog 3 top 40 hits volgenden. Samen met Boney-M reisde hij af naar Madagaskar om daar als wereldsterren onthaald te worden. Ook de gehele Turkse Costa heeft hij afgereisd en deed daar grote shows in de mooiste discotheken. Ook Frankrijk, Spanje en Zwitserland kwamen met regelmaat aan de orde.
Maar de meesten kennen Ruben van zijn deelname aan de Henny Huisman Soundmixshow, X-factor, Popstars en The Voice of Holland. In vrijwel alle programma’s wist Ruben een plekje in de live shows te veroveren.

Call Now Button