Logo

Feest DJ Joost

Artiesten
Feest DJ
Warning: There are no items to display this module.
DJ joost boeken?
Delen:

Feest dj Joost werd geboren op 15 oktober 1987 en kreeg de naam Joost Jansen. Al in zijn vroege jeugd was hij altijd bezig met muziek, zijn allereerste cd speler was dan ook een eenvoudige Philips cd player waar een microfoon Feest dj Joost werd geboren op 15 oktober 1987 en kreeg de naam Joost Jansen. Al in zijn vroege jeugd was hij altijd bezig met muziek, zijn allereerste cd speler was dan ook een eenvoudige Philips cd player waar een microfoon aansluiting op zat. Vanaf dat moment was het niet meer stil in de buurt, zelfs een paar straten verderop was hij nog te horen. Wat jaren verder en een hoop singles rijker komt Feest Dj Joost op 12 jarige leeftijd Hij begon met draaien op kleine schoolfeestjes en fuiven. De mensen waren laaiend enthousiast, dus ging hij zich steeds meer richten op de muziekwereld. Feest Dj Joost ging zich steeds verder ontplooien. Zo kwam hij op een vrijdagavond bij Café Boom in Cuijk terecht. Hij mocht hier een keer proberen de boel op stelten te krijgen. Dit begon met een doordeweekse dag, wat natuurlijk geen probleem was voor hem, dus liep dat al snel over op een overvolle vrijdagavond.Na anderhalf jaar stopte hij daar als huis-Dj. Al snel kwam er van alles op zijn pad. Hij was regelmatig te vinden in de omgeving Cuijk en Boxmeer. Ook kreeg hij er boekingen in Nijmegen, Eindhoven, Barendrecht, Tilburg, Den Bosch, Groningen, Veenendaal en noem het zo maar op bij Inmiddels is hij door heel Nederland te vinden (voor meer informatie neem gerust een kijkje bij zijn referenties)

. In de zomer van 2007 begon zijn carrière in het buitenland. Feest Dj Joost was toen drie weken in Mallorca (Spanje) te vinden. Ook is hij in de wintermaanden van 2008 te vinden in de Oostenrijkse Alpen, de mensen daar waren laaiend enthousiast waardoor hij in de winter van 2009 weer zijn ding heeft kunnen doen in Oostenrijk. Inmiddels al 8jaar huis dj bij Club Rembrandt in Marmaris (Turkije)

In 2009 is Feest Dj Joost voor het eerst genomineerd voor de Party Awards als “Populairste opkomende party Dj”. Hij is toen als de nummer twee van Nederland geëindigd. Hier liet hij het niet bij zitten. Ook in 2010 is hij weer genomineerd als “Populairste opkomende party Dj”. En als bekroning op zijn harde werken is hij dit jaar eerste geworden. Sinds het begin van zijn carrière als Feest Dj is hij al enorm gegroeid. Hij heeft inmiddels al van alles bereikt. Toch is hij van plan om nog meer te groeien en hij is nog lang niet van plan om te stoppen.

Call Now Button