Logo

DJ StayFan

Artiesten
Feest DJ
Warning: There are no items to display this module.
DJ stayfan boeken?
Delen:

Mijn naam is Stefan van Bergen aka DJ Stayfan. 32 jaar geleden had ik mijn eerste luier vol gescheten en sinds mijn geboorte in 1983 te Beuningen (GLD) staat mijn leven bol van de muziek.

Op zijn 12de waagde ik een kleine poging om al DJ te worden. DMV 2 stereotorens probeerde ik de muziek in elkaar over te laten gaan. Uiteraard was dit niet DE manier van draaien maar het lukte aardig.

Door de studie was het moeilijk zo’n hobby gaande te houden dus moest de DJ-ambitie even de koelcel in.

Op mijn 20ste jaar ben ik begonnen in een alternatief rock cafe maar dat was niet mijn ding, maar je moet toch wat om ervaring op te doen. Na 2 jaar daar afwisselend gedraaid te hebben ben ik overgestapt naar Feest-DJ.

Doordat er zo veel DJ’s zijn is moeilijk om de namen te onthouden. Daarom heb ik bij ieder optreden een stropdas om! Ik ben Dé DJ met DE STROPDAS en daardoor ook makkelijker te benoemen en achterhalen ;)

Tevens won ik de titel POPULAIRSTE OPKOMENDE DJ bij de Party Awards in 2012!

Op mijn 24ste maakte ik mijn 1ste nr: “In Een Kroeg” welke met de carnaval aansloeg! Het produceren van feestnummers is vanaf toen aan een stuk door blijven gaan.

Ook zijn er nog enkele dj formaties waarvan ik onderdeel ben (geweest); Breeze, Bad Boyz, Tall ‘n’ Small, N-Sane DJ’s, SLeP, 24HPP & FeestChaos.

Call Now Button